Balássy Betty - Varga Feri

Varga Feri & Balássy Betty egy magyar popduó, amelyet Varga Ferenc, a Megasztár 3 második helyezettje és 2006 férfi hangja, valamint felesége, a dzsesszénekesnő Balássy Betty alkot.

Többet szeretnék tudni  

Légrády Péter

Légrády Péter bendzsós, gitáros, a magyar country- és bluegrass-muzsika megkerülhetetlen alakja. A 100 Folk Celsius tagjaként bejárta Európát, és az Egyesült Államokban is muzsikált. A fingerpicking gitártechnika legkiválóbb hazai képviselője. Gitártanárként számos tehetség útját egyengette.

Többet szeretnék tudni  

Acoustic Guitar Caffe

Az Acoutic Guitar Caffe 2014-ben alakult meg Budapesten. Libis Attila és Bakos István mögött több mint 30 év zenész múlt áll. Hazai és nemzetközi színpadokon, rengeteg formációban űzik az akusztikus muzsika számtalan válfaját. (Country, bluegrass, ír folk zene, beleértve magyar nyelvű saját dalokat, szórakoztató muzsika, jazz standards, oldies).

Többet szeretnék tudni  

Benkő Zsolt és Kyru duo

A Harakyru Band 2003-ban alakult, először alkalmi, baráti zenélésekre rendezkedtek be, változó tagság mellett. Az együttest 2007 óta tartják életben a kedvenceik, saját számokat nem írnak, nem játszanak. A mestermunkák mesterei, nem kisinasok a nagyok mellett, régi újrahasznosítók. Az együttes 2 tagja játszik nekünk a Kosutiban.

Többet szeretnék tudni  

Hétmérföldes Mesezenekar

Szivárvány Trio